Det ska börjas i tid den som jägare ska bli……..

Albin och harenEn stolt Albin har varit med sin pappa Anders Höglin i Nyland och skjutit en hare. Blir det inte en jägare av han då vette gudarna.
Grattis Anders till lyckad jakt!

Det här inlägget postades i Jakt, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

1 svar på Det ska börjas i tid den som jägare ska bli……..

  1. Tor Persson skriver:

    Jag gillar slumpen och tillfälligheter! Måste därför berätta för er som inte visste det att när Anders och Albin är på väg hem från harjakten måste de tvärnita för att inte köra på tjuren. 20 meter längre bort står jag och kan bara vänta på att älgen ska komma över vägen. Väl där och i en 100 % säker vinkel för dem kunde jag sätta in ett enkelt halsskott. Tror inte att många på så nära håll har upplevt hur en storox stupat.
    Tur för mig att det inte var en militant vegan i bilen. 🙂 Visste ju inte vem som satt i bilen när jag sköt och var lite nervös när jag gick fram för att fråga hur de hade upplevt det hela. Nu tror och hoppas jag det blev ett (trevligt) minne för livet!
    Mvh Tor

Kommentarer är stängda.