Oktoberjakten…..

Vilken lyckad jaktstart….
Började på fredag med att Tomas Holgersson sköt en ko vid pass 17 Kronvägen och sedan  kl 03.00 på natten  hemkomna Benny Eriksson sonen Mattias som kört hela vägen från Kode i Götebortg på pass kl 08.00 (3 timmars sömn) fick skjuta en grann 15 taggare, snacka om ”jaktresa”

IMG_7585 IMG_7586

 

 

 

 

 

 

 

 
Så var det lördag då gick proppen ur….

Först ut med att meddela att ha skjutit älg är Jens Eriksson som fällt en liten tjur vid pass 10 Ruven

IMG_7576

 

 

 

 

 

 

 

sedan fyllde Björn Karlsson på med att skjuta en kalv på Svanbergsvägen och i samma veva skjuter Bennys son nummer 2 (Martin) sin första älg en 14 taggare vid pass A63 IMG_7579 och sedan avslutade Rasmus med att skjuta en ko efter ett perfekt hundjobb.
Söndagen avslutades med att Jerry sköt en kviga och med det så var årets tilldelning av vuxna fylld.

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.